18 jan 2018

Parentshouses Nederland


Op 1 december 2017 is de landelijke stichting officieel van start gegaan.

Categorie: General
Ingezonden door: editor

Op 1 december 2017 is de landelijke stichting officieel van start gegaan, de bijgaande foto toont de ondertekening van de akte bij de Notaris te Amersfoort. Het bestuur bestaat uit:

Ruud Luchtenveld (voorzitter) voormalig lid van de Tweede Kamer en wethouder
Rob Visser (vice-voorzitter) dominee en initiatiefnemer Parentshouse Amsterdam
Paul van der Most (penningmeester)
Robbert Jan van Rooijen (secretaris)
Peter Roggeveen (bestuurslid)

notaris-ph

 

Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

18 mei 2020

Er waren al twee locaties in Amsterdam Nieuw West en twee in IJburg. Een vastgoedeigenaar stelt nu ook een pand in Amsterdam Zuid ter beschikking. Daarmee heeft Parentshouses Amsterdam nu vijf woningen voor gescheiden ouders.

16 mrt 2020

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

27 feb 2020

Heb je gehoord van de opzet van Parentshouses en ben je geïnteresseerd in het concept? Kom dan op zaterdag 4 april van 10.00 uur tot 15.00 uur naar de Expertmeeting in Amersfoort.

2 feb 2020

Vrijwilligersorganisatie Parentshouse Amsterdam zocht een partner voor duurzame voortzetting van haar activiteiten. Die vindt ze in De Regenboog Groep. Per 1 februari 2020 wordt Parentshouse Amsterdam onderdeel van De Regenboog Groep.

Meer Nieuws