6 dec 2019

Boek recensie: Ik vind papa veel liever dan jou.


Soms kom je een boek tegen waar je graag meer aandacht aan wilt geven. Het boek "Ik vind papa veel liever dan jou" valt zeker in die rubriek. 

Categorie: General
Ingezonden door: parentbeheer

Soms kom je een boek tegen waar je graag meer aandacht aan wilt geven. Het boek "Ik vind papa veel liever dan jou" valt zeker in die categorie. 

"Ik vind papa veel liever dan jou" is geschreven door Evelien Otto. En het boek lijdt je in een romanvorm door het verhaal van Iris heen. Na haar scheiding wordt haar jongste dochter ernstig ziek. Zij adoreert papa en laat Iris echter amper toe in haar ziekteproces..... En wat gebeurt er dan met je als moeder met al gevoelens.... Je kunt bijna geen zorg geven wat je oh zo graag wilt.... Je moederhart doet pijn..... 

Het laat de ouderverstoting heel indringend bijna meebeleven. Aanrader voor iedereen die met dit thema te maken heeft of heeft gekregen. 

"Ik vind papa veel liever dan jou" is te verkrijgen in de betere boekhandel onder ISBN nummer: 9789463234887

ikvindboek

Nieuws

Pagina 1 van 3  > >>

6 dec 2019

Soms kom je een boek tegen waar je graag meer aandacht aan wilt geven. Het boek "Ik vind papa veel liever dan jou" valt zeker in die rubriek. 

4 dec 2019

Een jaar geleden opende wij het eerste #parenthouse in de gemeente Zutphen. Hulp op gebied van scheiden, mediation, juridisch, hulp voor ouder en kind en daarnaast het aanbieden van woonruimte aan ouders in een #echtscheiding, u kunt ons vinden via de hulpwijzer #Zutphen en nu ook via de metrokaart van Karacht.

27 nov 2019

Deze maand hebben we een uiterst gezellige en nuttige en vrijwilligers bijeenkomst gehad in Nijkerk. Tijdens deze bijeenkomst hebben we onder andere de nieuwe privacy regels besproken en hebben we het gehad over de voortgang van onze potentieel nieuwe locatie te Nijkerk.

27 jul 2019

In Nijkerkerveen wordt na de zomer het 6de Parentshouse actief. Het bestuur heeft al eerder besloten om het gebied Amersfoort ook het buitengebied, Leusden en Hoevelaken/Nijkerk te laten zijn. Noem het Groot Amersfoort.

Meer Nieuws