16 mrt 2020

Afgelasting van landelijke Expertmeeting van Parentshouses Nederland dd 16 maart 2020


Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

Categorie: General
Ingezonden door: parentbeheer

 

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde. Natuurlijk zullen wij, nadat er weer rust in Nederland is ontstaan, een nieuwe Expertmeeting gaan organiseren in Amersfoort.

De inhoud van de Expertmeeting zal een vergelijkbare zijn, mogelijkerwijs aangevuld met nieuwe ervaringen, want onze dagelijkse inzet voor het kindsbelang rond echtscheidingen zal onverminderd worden voortgezet. 

Houdt onze website en facebookpagina goed in het vizier, want zodra er iets nieuws georganiseerd gaat worden zullen wij u daarover gaan informeren.

In de tussentijd staan wij open voor individuele vragen en opmerkingen met betrekking tot het opzetten van nieuwe lokale initiatieven, die hopelijk nieuwe Parentshouses in Nederland mogelijk gaan maken. Want nieuwe Parentshouses in Nederland zijn hard nodig.

Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

16 mrt 2020

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

27 feb 2020

Heb je gehoord van de opzet van Parentshouses en ben je geïnteresseerd in het concept? Kom dan op zaterdag 4 april van 10.00 uur tot 15.00 uur naar de Expertmeeting in Amersfoort.

2 feb 2020

Vrijwilligersorganisatie Parentshouse Amsterdam zocht een partner voor duurzame voortzetting van haar activiteiten. Die vindt ze in De Regenboog Groep. Per 1 februari 2020 wordt Parentshouse Amsterdam onderdeel van De Regenboog Groep.

6 dec 2019

Soms kom je een boek tegen waar je graag meer aandacht aan wilt geven. Het boek "Ik vind papa veel liever dan jou" valt zeker in die rubriek. 

Meer Nieuws