16 mrt 2020

Afgelasting van landelijke Expertmeeting van Parentshouses Nederland dd 16 maart 2020


Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

Categorie: General
Ingezonden door: parentbeheer

 

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde. Natuurlijk zullen wij, nadat er weer rust in Nederland is ontstaan, een nieuwe Expertmeeting gaan organiseren in Amersfoort.

De inhoud van de Expertmeeting zal een vergelijkbare zijn, mogelijkerwijs aangevuld met nieuwe ervaringen, want onze dagelijkse inzet voor het kindsbelang rond echtscheidingen zal onverminderd worden voortgezet. 

Houdt onze website en facebookpagina goed in het vizier, want zodra er iets nieuws georganiseerd gaat worden zullen wij u daarover gaan informeren.

In de tussentijd staan wij open voor individuele vragen en opmerkingen met betrekking tot het opzetten van nieuwe lokale initiatieven, die hopelijk nieuwe Parentshouses in Nederland mogelijk gaan maken. Want nieuwe Parentshouses in Nederland zijn hard nodig.