Algemeen

Een scheiding brengt vaak een hoop zorgen met zich mee, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Zo is bijvoorbeeld het vinden van passende woonruimte een hele klus. Nog moeilijker is het om een woning te vinden in de buurt van de kinderen. Voor hen is het van belang beide ouders te kunnen blijven zien. Parentshouses Wehl wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn van zowel ouders als kinderen in deze ingewikkelde en onrustige tijd door het beschikbaar stellen van woonruimte, waar ook kinderen welkom zijn.

Een jaar 

Parentshouses biedt tijdelijke woonruimte voor maximaal een jaar in de buurt van uw kinderen, als u woonachtig was in Wehl of directe omgeving. Zo kunt u uw zorgtaken blijven vervullen en het contact met uw kinderen behouden. Daarnaast geeft dit jaar tijd om te zoeken naar een permanente woonruimte.

Het Parentshouses in Wehl is vanaf mei 2022 beschikbaar. Het betreft een vrijstaande woning waarin 3 ouders kunnen wonen. U heeft een eigen kamer en daarnaast deelt u samen met de andere bewoners de grote garage/berging, goed uitgeruste keuken, ruime tuin, fietsenberging, sanitair boven en beneden en de logeerkamer. Kinderen kunnen op de eigen kamer logeren of in onderling overleg met de andere bewoners, op de logeerkamer.

Zit u in een scheiding en bent u op zoek naar tijdelijk woonruimte? Misschien is Parentshouses dan wel iets voor u! Lees hier of u aan de criteria voldoet en meld je aan