18 jan 2018

Parentshouses Nederland


Op 1 december 2017 is de landelijke stichting officieel van start gegaan.

Categorie: General
Ingezonden door: editor

Op 1 december 2017 is de landelijke stichting officieel van start gegaan, de bijgaande foto toont de ondertekening van de akte bij de Notaris te Amersfoort. Het bestuur bestaat uit:

Ruud Luchtenveld (voorzitter) voormalig lid van de Tweede Kamer en wethouder
Rob Visser (vice-voorzitter) dominee en initiatiefnemer Parentshouse Amsterdam
Paul van der Most (penningmeester)
Robbert Jan van Rooijen (secretaris)
Peter Roggeveen (bestuurslid)

notaris-ph

 

Nieuws

Pagina 1 van 8  > >>

15 jul 2022

Parentshouse Nederland, Woningcoöperatie deltaWonen en de gemeente Zwolle hebben donderdag 7 juli het eerste parentshouse geopend in Zwolle. Dit is een huis waar een ouder in een echtscheidingssituatie tijdelijk kan wonen. 

19 mrt 2022

De Gemeente Zwolle is van plan om samen met de drie woningcorporaties uit de stad (deltaWonen, SWZ en Openbaar Belang) een proef te houden met drie zogenoemde Parentshouses. Dit is tijdelijke huisvesting voor ouders die door een relatiecrisis of scheidingssituatie niet meer bij elkaar kunnen wonen. 

27 feb 2022

Een opvanghuis voor gescheiden ouders en hun kind(eren). Als het aan PvdA-GroenLinks Meierijstad ligt, komt er snel zo'n Parentshouse in deze gemeente. ,,De vraag naar deze noodopvang is enorm", zegt Ruud Luchtenveld, voorzitter van de stichting Parentshouses Nederland. 

22 nov 2021

De nieuwsbrief van Stichting Parentshouse Deventer staat online! Met daarin: Binnenkort woonruimte beschikbaar, Parentshouse Deventer bestaat 1 jaar, speciale aandacht voor de personen en organisaties die hun het afgelopen jaar gesteund hebben, de logeerkamer is ingericht en nog veel meer! 

Meer Nieuws