16 mrt 2020

Afgelasting van landelijke Expertmeeting van Parentshouses Nederland dd 16 maart 2020


Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

Categorie: General
Ingezonden door: parentbeheer

 

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde. Natuurlijk zullen wij, nadat er weer rust in Nederland is ontstaan, een nieuwe Expertmeeting gaan organiseren in Amersfoort.

De inhoud van de Expertmeeting zal een vergelijkbare zijn, mogelijkerwijs aangevuld met nieuwe ervaringen, want onze dagelijkse inzet voor het kindsbelang rond echtscheidingen zal onverminderd worden voortgezet. 

Houdt onze website en facebookpagina goed in het vizier, want zodra er iets nieuws georganiseerd gaat worden zullen wij u daarover gaan informeren.

In de tussentijd staan wij open voor individuele vragen en opmerkingen met betrekking tot het opzetten van nieuwe lokale initiatieven, die hopelijk nieuwe Parentshouses in Nederland mogelijk gaan maken. Want nieuwe Parentshouses in Nederland zijn hard nodig.

Nieuws

Pagina 1 van 8  > >>

15 jul 2022

Parentshouse Nederland, Woningcoöperatie deltaWonen en de gemeente Zwolle hebben donderdag 7 juli het eerste parentshouse geopend in Zwolle. Dit is een huis waar een ouder in een echtscheidingssituatie tijdelijk kan wonen. 

19 mrt 2022

De Gemeente Zwolle is van plan om samen met de drie woningcorporaties uit de stad (deltaWonen, SWZ en Openbaar Belang) een proef te houden met drie zogenoemde Parentshouses. Dit is tijdelijke huisvesting voor ouders die door een relatiecrisis of scheidingssituatie niet meer bij elkaar kunnen wonen. 

27 feb 2022

Een opvanghuis voor gescheiden ouders en hun kind(eren). Als het aan PvdA-GroenLinks Meierijstad ligt, komt er snel zo'n Parentshouse in deze gemeente. ,,De vraag naar deze noodopvang is enorm", zegt Ruud Luchtenveld, voorzitter van de stichting Parentshouses Nederland. 

22 nov 2021

De nieuwsbrief van Stichting Parentshouse Deventer staat online! Met daarin: Binnenkort woonruimte beschikbaar, Parentshouse Deventer bestaat 1 jaar, speciale aandacht voor de personen en organisaties die hun het afgelopen jaar gesteund hebben, de logeerkamer is ingericht en nog veel meer! 

Meer Nieuws