Nieuws

Pagina 1 van 2  > >>

16 feb 2021

Voor het up-to-date houden van onze website van Parentshouses Nederland zijn er steeds aanpassingen nodig. Er treden nieuwe lokale gemeentelijke Parentshouse-organisaties toe, die via de landelijke website een eigen websiteomgeving gaan beheren. Ondersteuning van deze nieuwe initiatieven is benodigd. Periodiek ga je ook nieuwsitems en andere (financiële) berichten plaatsen. Je draagt zo bij aan het faciliteren en goed communiceren van onze landelijke stichting.

26 jan 2021

Benieuwd naar Parentshouses Hendrik Ido Ambacht? Dan is dit je kans! Een kijkje in de spreekwoordelijke keuken bij dit mooie initiatief. 

11 jan 2021

Het eerste Parentshouse in Deventer heeft haar deuren geopend en is volledig bewoond. Ouders in een scheidingssituatie hebben hier een woonplek gevonden waar ook hun kinderen graag zijn.

30 jul 2020

Het eerste Parentshouse in de gemeente Deventer!

4 jun 2020

Parentshouses werkt mee aan een onderzoek van twee studenten Architectuur aan de TU Delft. 

18 mei 2020

Er waren al twee locaties in Amsterdam Nieuw West en twee in IJburg. Een vastgoedeigenaar stelt nu ook een pand in Amsterdam Zuid ter beschikking. Daarmee heeft Parentshouses Amsterdam nu vijf woningen voor gescheiden ouders.

16 mrt 2020

Zoals u wellicht al had verwacht wordt de Expertmeeting van zaterdag 4 april afgelast en voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij betreuren dat als bestuur zeer en hopen op begrip van uw zijde.

27 feb 2020

Heb je gehoord van de opzet van Parentshouses en ben je geïnteresseerd in het concept? Kom dan op zaterdag 4 april van 10.00 uur tot 15.00 uur naar de Expertmeeting in Amersfoort.

2 feb 2020

Vrijwilligersorganisatie Parentshouse Amsterdam zocht een partner voor duurzame voortzetting van haar activiteiten. Die vindt ze in De Regenboog Groep. Per 1 februari 2020 wordt Parentshouse Amsterdam onderdeel van De Regenboog Groep.

6 dec 2019

Soms kom je een boek tegen waar je graag meer aandacht aan wilt geven. Het boek "Ik vind papa veel liever dan jou" valt zeker in die rubriek. 

4 dec 2019

Een jaar geleden opende wij het eerste #parenthouse in de gemeente Zutphen. Hulp op gebied van scheiden, mediation, juridisch, hulp voor ouder en kind en daarnaast het aanbieden van woonruimte aan ouders in een #echtscheiding, u kunt ons vinden via de hulpwijzer #Zutphen en nu ook via de metrokaart van Karacht.

27 nov 2019

Deze maand hebben we een uiterst gezellige en nuttige en vrijwilligers bijeenkomst gehad in Nijkerk. Tijdens deze bijeenkomst hebben we onder andere de nieuwe privacy regels besproken en hebben we het gehad over de voortgang van onze potentieel nieuwe locatie te Nijkerk.

27 jul 2019

In Nijkerkerveen wordt na de zomer het 6de Parentshouse actief. Het bestuur heeft al eerder besloten om het gebied Amersfoort ook het buitengebied, Leusden en Hoevelaken/Nijkerk te laten zijn. Noem het Groot Amersfoort.

7 jun 2019

Lions Club Hoogland schonk opbrengst Highlandrally 2019 aan Stichting Parentshouses Amersfoort.

10 mei 2019

Parentshouses Amersfoort bouwt in elk van de vijf Parentshouses in Amersfoort speciale Kidshouses.