Meld je aan bij Parentshouses Rotterdam

Indien we een woonruimte beschikbaar hebben, staat de actuele info vermeld op www.areyoubeinghoused.nl of bel ons vrijblijvend om te vragen of we iets beschikbaar hebben. Dit voorkomt teleurstelling het te vergeefs versturen van een email.
Ben je gescheiden en op zoek naar een tijdelijk woning? Parentshouse biedt een tijdelijke oplossing van maximaal twee jaar voor ouders die in een scheiding zitten en bevordert zo het welzijn van de kinderen. Er ontstaat rust en stabiliteit doordat beide ouders de zorg voor hun kinderen kunnen blijven vervullen. Daarnaast kan er in die periode gezocht worden naar een oplossing en woonruimte voor op de lange termijn.

Om voor Parentshouse in aanmerking te komen als huurder moet je minimaal voldoen aan de volgende criteria:

- Geen ernstige problematiek (verslaving, zware psychiatrische klachten).

- Je bent sociaal vaardig en in staat een huishouden te delen.

- Binding met de regio of wijk waar de woning wordt gezocht.

- Bereid tot screening (eventueel door het wijkteam).

- Mogelijkheid tot het betalen van huur en borg, het hebben van inkomsten, of via een garantsteller.

- Ingeschreven bij Woningnet Rijnmond, aanmelder blijft doorzoeken naar langdurig onderdak.

- Je bent gescheiden of gaat scheiden.

- Je heeft één of meer minderjarige kinderen.

 

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaande criteria, stuur een email naar rotterdam@parentshouses.nl. Vermeld in de email de volgende zaken:

- Naam en achternaam.

- Geslacht: Man / Vrouw / Neutraal.

- Emailadres / telefoonnummer waarop wij je kunnen contactteren.

- Waar woon je nu en waar gaan je kinderen naar school.

- Per welke datum heb je een woning nodig.

Je ontvangt van ons een bevestigingsemail met een intake formulier die je ingevuld aan ons kan retourneren. Vanuit daar gaan we in overleg en bekijken we de mogelijkheden.

Let op! Inschrijving op het adres is mogelijk, voor kinderen in overleg. Heb je urgentie? Vraag na of je bij een verhuizing naar Parentshouses niet je urgentie kwijtraakt. Dit verschild per geval.

Let op! Het kan voorkomen dat al onze units verhuurd zijn. Hou er rekening mee dat we net gestart zijn in Rotterdam en nog niet voldoende units hebben om iedereen die voldoet aan de criteria te kunnen helpen. We doen ons best om het aanbod de komende tijd uit te breiden.