Over ons Parentshouses Rotterdam

Parentshouses Rotterdam sluit zich aan bij de Missie en Visie van Parentshouses Nederland.

Parentshouses Rotterdam is nog geen zelfstandige stichting. De komende periode (2022) wordt gekeken naar de oprichting van een lokale stichting.
Om snel te kunnen schakelen is besloten dat Are You Being Housed (voorheen Properti B.V.) een goede partner is om de activiteiten in Rotterdam op te starten. Er is een participatie overeenkomst tussen Are You Being Housed en de landelijke stichting Parentshouses.

De medewerkers van Are You Being Housed voelen zicht betrokken bij de problematiek van ouders en kinderen in een scheidingssituatie en vinden het ook belangrijk dat de kinderen bij beide ouders in een huiselijke sfeer kunnen verblijven. Dit is goed voor het kind maar zeker ook voor de ouder.


Wie is Are You Being Housed?

Are You Being Housed is een klein vastgoed investerings- en verhuurbedrijf met een grote passie voor het vak en voor de mede mens die extra hulp behoeven op het gebied van huisvesting. Het bedrijf is in 2014 opgericht met als doel woningen te verhuren met een persoonlijke benadering en een hoog service level. Are You Being Housed verhuurt in regio Rotterdam aan young professionals, zorgpersoneel, stelletjes, gezinnen, (buitenlandse) studenten en sinds 2021 via Parentshouses aan pas gescheiden ouders.

Sinds februari 2022 gebruiken wij onze nieuwe bedrijfsnaam Are You Being Housed, waarmee de naam Properti B.V. op de achtergrond verdwijnt.

Wij zorgen dat alle huurwoningen en Parentshouses zo comfortabel mogelijk zijn en dat resulteert in een woning(en) met een comfortabele huiselijke sfeer en die instap klaar is. Ons doel is een woning op te leveren die volledig gemeubileerd is en van alle gemakken voorzien is, van potten en pannen tot alle benodigde apparatuur zoals wasmachine en droger. Als huurder hoef je alleen je koffer mee te nemen en de rust te vinden in jouw nieuwe huis.

Onze filosofie is dat we een woning klaar maken alsof wij er zelf gaan wonen.

Parentshouses Rotterdam is een initiatief van Are You Being Housed, Lennard Mooyman en Sonia Rial Calvo.