Samenwerkingen en partners van Parentshouses Rotterdam

Wij zijn in gesprek met het Wijkteam(s) Zuid te Rotterdam om zo in contact te komen met gescheiden ouders die per direct een woning nodig hebben. (zie voor meer info: https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/wijkteams/)

Wij zijn op zoek naar samenwerkingen met andere vastgoedeigenaren.

Welke woningen zijn geschikt voor ons Parenthouses concept?

Wij willen ons focussen op de volgende 3 soorten woonconcepten:

- Gedeelde woning met een gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 4 (of zelfs 5 slaapkamers) waarvan er dus 1 (of 2) logeerkamer(s) is/zijn voor de kinderen en 3 ruime kamers/units voor de ouders.

- Semi studio’s voor 2 gescheiden ouders in gedeeld appartement. Voor de gescheiden ouder die toch liever meer privacy en een eigen keukentje willen hebben.

- Volwaardig studio’s / units met eigen badkamer/toilet en keuken.

- Alle andere woonvormen zijn ook van harte welkom. Zelf zijn wij opzoek naar een groot pand waar we meerdere semi studio’s kunnen realiseren, gecombineerd met kamerverhuur.

Heb jij vastgoed in Rotterdam en wil je één van jouw woningen als Parentshouse verhuren?

Neem dan contact met ons op.


Heb jij een leuk idee, wil jij alleenstaande ouders steunen of wil je een samenwerking met Parentshouses Rotterdam aangaan. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, of als ondersteuning bij het oprichten van de lokale stichting. Stuur ons een bericht via rotterdam@parentshouses.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.